SPOOR.P

Zet uw sales op scherp

UW EIGEN SALESUITDAGING CENTRAAL!

 

Spoor P Logo.jpg         Logo_Sales_Values.jpg


Spoor.P en Sales Values, twee ondernemers met een gedeelde passie voor Sales, organiseren wederom de unieke workshop ‘Sales Strategie & Sales Management’.
Uniek omdat uw eigen uitdaging centraal staat!

Doelstelling
In deze workshop behandelen wij concrete uitdagingen of vraagstukken die spelen in uw eigen Salesorganisatie. Na afloop vertrekt u met specifieke, concrete en direct toepasbare oplossingsrichtingen voor de versteviging en professionalisering van uw Sales (-organisatie).

Aanpak
Wij realiseren de persoonlijke en inhoudelijke benadering van iedere individuele deelnemer via een intakegesprek. Hierin diepen wij uw vraagstuk uit. In de workshop komt ieder vraagstuk op de agenda.
Spoor.P en Sales Values putten uit hun enorme gezamenlijke kennis en ervaring om een uitstekend antwoord te bieden. Aansluitend nodigen wij alle deelnemers uit om hun visie en ervaringen te delen. Op die manier leert u ook van andere deelnemers en laat u zich inspireren door saleservaring van de andere deelnemers. We sluiten de ochtend af met een netwerklunch.

Voor wie?
Eigenaren, Commercieel directeuren, Sales Managers, Sales Supervisors en Zelfstandigen.

Meld je nu aan!

Kosten
€ 275,- exclusief BTW, inclusief netwerklunch.

Wanneer?
Vrijdag 20 januari 2017
Vrijdag 17 februari 2017

Van 09.00 tot 12.30 uur met aansluitend lunch op een inspirerende locatie in de regio Den Bosch.

Inschrijven
Om het hoge inhoudelijke niveau te borgen, biedt de workshop plaats voor maximaal 6 deelnemers. Meldt u daarom direct aan via info@spoorp.nl dan nemen wij contact met u op voor uw intake.
 Over SPOOR.P en SALES VALUES                      

SPOOR.P versterkt uw salesstrategie en verbetert uw salesperformance; dat blijkt uit onze resultaten. Bij sales draait het daar ook allemaal om. Meer klanten, meer verkoop, meer omzet. Hoe we dat voor elkaar krijgen? Met onze pragmatische en daadkrachtige aanpak van uw sales. Daarbij baseren we ons op meer dan 30 jaar ervaring in alle verkoopdisciplines. Verdere info vindt u op spoorp.nl

SALES VALUES is een resultaatgerichte organisatie die commerciële strategieën ontwerpt voor het winnen van aanbestedingen. Het onderscheidend vermogen en prestaties van onze opdrachtgever staan hierin centraal. Onze dienstverlening leidt tot significante en structurele groei van uw omzet en marge. Het fundament voor onze dienstverlening is gebaseerd op ruim 15 jaar aan relevante commerciële ervaring. Verdere info vindt u op salesvalues.nl 

Download hier de flyer van de workshop 'Uw eigen Salesuitdaging'

Ontwerp Invorm / technische realisatie Solid-Web